Menu

Frakt
Vi sender alle bestillinger med sporingspakke fra posten til 170,-   Anni Lu armbånd sender vi som brevpost til 20,- 

Pakkesporing
Når bestillingen er sendt, får du en e-post til adressen du har oppgitt med sendingsnummeret. Sendingen er sporbar og leveres til nærmeste postkontor eller post-i-butikk.

Transporttid
Normal leveringstid vil være 1 - 3 virkedager. I salgsperioder hvor det er mange som handler rekker vi ikke alltid å pakke og sende din bestilling før dagen etter du har lagt inn ordre.

Angrerett
Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Ved retur av en vare må den returneres i samme stand som du mottok den. Alle merkelapper må være på, ingen lukt, eller merker og varen må fremstå som ny. Dersom varen er tatt i bruk, gjelder ikke angrerettloven.

Retur
Retur sendes til KEMT - Hegdehaugsveien 23 0352 Oslo. Returskjema er ikke nødvendig. Du må selv betale returporto. Vi anbefaler at du sender en sporet pakke, det er tryggest. Velger du å sende som brev, husk å skrive avsender på pakken. Sender du returen uten porto vil dette trekkes fra returbeløpet inkludert straffegebyret vi mottar fra Posten. Du står ansvarlig for at varen er i god stand ved tilbakelevering. Ved spørsmål om retur, kontakt : info@kemt.no

Det er 14 dagers full returett på netthandler, også salgsvarer. De 14 dagene regnes fra du hentet varen til den blir registrert innlevert til posten. Vi følger vanlige vilkår i henhold til forbrukerkjøpsloven i forbindelse med retur/angrefrist.

Bytte
Ønsker du en annen vare enn den du har fått (annen størrelse, farge eller modell) returnerer varen du har mottatt, skriver en forklaring og du vil få tilsendt en ny.

Refundering av retur
Din handel vil bli refundert når vi mottar din retur i god behold. Beløpet vil bli refundert via PayPal. Det er ditt ansvar at varen er i samme stand ved retur som da den ble levert.

Meld deg på vår mailingliste

Meld deg på nå for å motta nyheter og gode tilbud.